Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Amsterdam ben ik begonnen als freelance illustrator en vormgever, waarna ik in 1997 Studio Brouwers heb opgericht. Ik ben als reklamestudio begonnen, omdat ik mij voornamelijk richtte op grafische vormgeving en illustraties. Inmiddels is dit meer op de achtergrond geraakt, ik heb namelijk gemerkt dat mijn passie ligt in het creëren van beeldende kunst. Ik maak illustraties en schilderijen in diverse technieken, sculpturen van brons, keramiek en hout, soms in combinatie met vazen en schalen. Mijn grafische achtergrond is hierbij een grote inspiratiebron en is terug te zien in mijn werk.

De emotie die mijn kunst oproept bij mensen geeft mij veel voldoening. Door middel van exposities en kunstmarkten zien steeds meer mensen mijn werk. Het persoonlijk menselijk contact spreekt mij dan aan. Wat ik leuk vind is dat men hier direct kan reageren op mijn kunst. Daar komen dan af en toe mooie gesprekken en persoonlijke opdrachten uit.

In dit werk in opdracht ben ik flexibel, open en transparant. Aan de hand van duidelijke afspraken komen we dan tot een mooi eindresultaat. Dat kan van alles zijn; een aquarel van een huis of boot, een pastel van een geliefd huisdier, een schilderij in acryl of olieverf in kleuren die passen in het interieur of een persoonlijk en uniek sculptuur. Op deze website staan hier meerdere voorbeelden van. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Uw idee is kunst waard, ik denk graag met u mee!